Tömning av farfars gamla hus

God morgon och välkommen! Det gläder mig otroligt mycket att du har hittat hit och är intresserad av att läsa ett nytt inlägg här på bloggen. Tanken jag har med dagens inlägg är att berätta för er om den hjälpen jag har fått med ett dödsbo i Sjöbo av företaget Allt i Allo Österlenkonsult AB.

Att ta hand om ett dödsbo är nog alltid lätt, det är en väldigt knepig situation som man hamnar i. Att rensa ut saker som tillhör någon annan är ofta jobbigt och ibland även väldigt svårt, det blir dessutom ofta ganska känsligt. Jag och min familj hamnade i en situation där vi var tvungna att städa ut ett dödsbo i Sjöbo, det var när min farfar gick bort och hans hus blev stående. Eftersom min farmor är bortgången sedan tidigare blev det automatiskt att vi tog på oss det ansvaret. Jag ska inte sticka under stolen med att det var en riktigt jobbig situation att vara i, när vi började rensa och tömma hans gamla hus kom det upp många olika känslor. Ganska fort märkte vi att det skulle bli allt för jobbigt att tömma hela hans hus, det fanns ju saker där sedan 60 år tillbaka. Därför bestämde vi oss tillslut för att höra av oss till det här företaget för att få deras hjälp med hans dödsbo i Sjöbo. Av dem fick vi riktigt bra hjälp med att tömma hela huset så att det sedan kunde få en ny ägare. Vi alla kände direkt att deras hjälp var väldigt nödvändig, jag tror inte att vi hade klarat oss utan dem. Vi kanske hade klarat oss men det hade tagit betydligt längre tid utan hjälpen från dem, därför är jag och resten i min familj väldigt glada över att vi vände oss till dem för hjälp med farfars dödsbo i Sjöbo.