LunQans Rast & Pass

Välkomna tillbaka hit! Jag hoppas att alla mina härliga läsare mår bra idag och att ni har haft en bra vecka så här långt. Det har i varje fall jag. I det här lilla inlägget idag så hade jag tänkt att jag skulle skriva om någonting som alla mina läsare som är hundägare vill att jag ska dela med mig av… nämligen vart någonstans jag och min hund går på hundkurser. Detta är dock riktat till alla ni hundägare som befinner er någonstans i exempelvis Mjölby, Linköping eller Norrköping med omnejd och anledningen till detta är ju för att jag själv bor i Mjölby och det är här som jag bor, jobbar och lever mitt liv med min lilla fyrbenta vän.

Som många av er redan vet så har jag ju nämnt ett par gånger nu att vi ofta kommer iväg på sådana här hundkurser och då är det ju förståeligt att så många av er nu har hört av er och veta lite mer exakt vart det är som jag och min hund går då jag talar så gott om det. Företaget heter inget mindre än LunQans Rast & Pass och jag tycker utan tvekan att det verkligen har gjort en så otroligt stor skillnad för både mig som hundägare och för min hund. Vi har en mycket bättre kommunikation idag och det är jag så otroligt nöjd och glad över. Hur som helst så tycker jag absolut att ni ska kika närmare på just LunQans Rast & Pass ifall det nu alltså är så att ni befinner er i eller i närheten av de områdena som jag nämnde lite högre upp i inlägget. Jag hoppas att ni finner det som ni söker och för att göra det lite smidigare för er så lägger jag in en liten länk här någonstans så att ni kan klicka er direkt vidare till LunQans Rast & Pass.