Slipp betungande flyttstädning

Hej och hallå alla och det är onsdag idag och vackert väder. Ni vet att jag inte har haft tid att skriva inlägg eftersom jag har flyttat men nu är jag tillbaka på bloggen igen och den här gången ska det bli ett inlägg om företaget som hjälpte oss med flyttstädning av vår lägenhet i Falun.

Gudbevars så skönt att slippa tänka på flyttstädning av lägenheten, det kan ni ju räkna ut att har man bott i 5 rum och kök och varit 8 personer så är det mycket skit som göms i hörnen och bakom spisen och kylskåpet och lite överallt skulle jag säga. Men tack vare detta företag som ni för övrigt kan läsa om här, så var det bara att luta sig tillbaka och fullständigt släppa taget om städningen och låta dem ta hand om det, och de gjorde de strålande ska jag säga er. Vi kunde ägna oss åt annat som att komma iordning i villan som vi köpt och så åkte hela familjen till IKEA och både storhandlade och åt dagens lunch. Det är helt enkelt härligt att inte behöva tänka på städning och det kostar inte heller så mycket pengar.

Jag är säker på att det finns många av er som håller på att flytta och undrar om ni ska göra er flyttstädning själva eller om ni ska anlita en städfirma, och jag skulle säga att ni ska göra det, definitivt. Det kommer att bespara er så mycket möda och besvär och så kommer ni att få mycket tid över som ni behöver använda till annat för det finns ju 1000 och åter 1000 saker att göra när man flyttar. Det var det om detta och jag hoppas att ni alla tyckte att detta var ett bra inlägg, hej på er och vi hörs av igen snart!